Saime OPITO heakskiidu BOSIET, FOET ja HUET koolitusele !

Saime OPITO heakskiidu BOSIET, FOET ja HUET koolitusele !

Head sõbrad ja kliendid,

Meil on hea meel anda teada et meie 2 aastat kestnud tõsine töö on kandnud vilja ja täna 12.04.2017, saime kätte OPITO (Offshore Petroleum Industry Training Organization) kinnituse, et läbisime edukalt auditi ja võime teha avamere energeetikasektori ohutusalast baaskursust OPITO lipu all. Saame nüüd läbi viia OPITO poolt heaks kiidetud BOSIET, FOET ja HUET koolitust. Revali Merekool täitis "Suure Valge Laigu", mis selle koolituse teemal Põhja Euroopas ja Euroopa kirde osas laiutas ja tõi Eesti veel ühel teemal maailmakaardile – nimelt  asub lähim sarnase heakskiidu saanud keskus 1000 kilomeetri kaugusel Taanis. Soomes, Rootsis, Norras, Balti riikides, Poolas ega Venemaa lääneosas keegi sellist kõrget akrediteeringut ei oma. Vaata lähemalt http://www.opito.com/training-providers

BOSIET, FOET ja HUET koolitus, mida nüüd pakume on mõeldud neile, kes töötavad või plaanivad tööle minna avamereenergeetika sektorisse, sealhulgas avamere tuuleenergeetikasse. Näiteks kopteri hädamaandumise õpe on mõeldud neile, kes töötavad puurtornidel, laevadel ja avamere tuuleparkides, aga ka neile, kelle igapäevane amet on seotud helikopteril lendamisega.

Eriti heameel on selle üle et avamereenergeetika ohutustemaatilise õpetuse veelgi kõrgem tase sillutab teed ka meie regioonile olulise majandusharu ehk avamere tuuleenergeetika üldisemale arengule.

Lugupidamisega,

Revali Merekool